Stand Up & Paddle

SUP EVENTS

Vores uddannede instruktører afholder løbende produktdage, events og kurser og har bred erfaring med at undervise unge og voksne, også med fysiske såvel som psykiske udfordringer.

Stand Up Paddle Surf Event´s & Undervisning
- Fælles Familieoplevelse på tværs af generationer
- Firmaer / Netværksgrupper
- Dame / Herre / Sportsklubber
- Polterabend
- Fødselsdag (voksne og børn)
- Skoler, institutioner, opholds- og bosteder

Hos East Coast Surfers kan I booke et skræddersyet SUP-event / SUP-kursus fyldt med grin, læring, motion, gode vibes og hyggelig Aloha stemning.

Om det er en børnefødselsdag, firma tur, polterabend eller blot nogle sjove og lærerige timer en flok venner, så tilpasser vores uddannede instruktører programmet og aktiviteterne, efter jeres niveau og ønsker. Vores events lægger altid vægt på at have det sjovt og føle sig tryg samtidig med at man udfordrer sig selv på sit eget niveau - og hvor et godt grin og den gode oplevelse altid er det vigtigste – Hang Loose.

Et SUP intro kursus består af en velkomst og intro til SUP-sporten og East Coast Surfers. Der vil efterfølgende være instruktion på land i udstyr, teknikker og sikkerhed, inden vi går på vandet, for at træne basale teknikker, som skal sikre en tryg navigation. Herefter gælder det omklædning til våddragt samt redningsvest inden udlevering af leash, pagaj og surfboard.

Efter et par timer på vandet med læring, grin, sjov, konkurrencer, core, samarbejds- og balanceøvelser går vi på land igen. Her vil der være mulighed for at spise egen medbragt mad og drikke eller få mad leveret af en af vores mange lokale samarbejdspartnere - vi hjælper gerne.

Previous