SURF SHOPPEN

I surfbutikken i Kanalbyen forhandler vi SUP boards, paddles, leash, våddragter, redningsveste, surfsokker, surf fashion og tilbehør.


Brands

Brunotti

Brunotti blev grundlagt i 1979 af den succesfulde italienske windsurfer Claudio Brunotti, der fascineret af surfforholdene i Scheveningen (Holland), placerede sit studio der. Det var herfra, at han begyndte at designe og sælge sine surfboards under navnet Brunotti.
Brunotti har produkter indenfor paddleboarding (SUP), windsurfing, kitesurfing, bølgesurfing, snowboarding og longboarding.
læs mere ...

Gul

Gul har i mere end 50 år været i spidsen for den tekniske udvikling af vandsport og er fortsat den største britiske baserede performance Apparel Company. Siden starten i 1967 har filosofien været enkel at gøre det bedste produkt muligt for alle og støtte udøvere af vandsport på alle niveauer.
Læs mere ...

Shark

Shark designer og producerer den højeste kvalitet af oppustelige stand up paddle boards i verden. For Shark SUP handler det om kvalitet, ydeevne, holdbarhed og brugervenligheden som er den del, der gør at stand-up paddle boarding oplevelsen bliver mere sjov og fornøjelig.
Selvfølgelig ser Sharks produkter også godt ud! De bruger den mest avancerede trykteknologi på deres boards og en unik skæreproces på dækpladen for at bevare overfladen og undgå at farven skaller af, selv under de hårdeste forhold.
Læs mere ...

Earth Sup

Earth SUP boards har fokus på miljøet i alle henseender. Alle steder muligt er der brugt materialer med respekt for naturen. Glasfiber og EVA skum er erstattet med genbrugsmaterialer som Hør, Træ og Kork.
Earth Sup´s er ikke 100% "økologiske" endnu ... kernen er stadig en polystyren kerne, hvor de dog bruger en harpiks epoxy som lim, og til sidst et enkelt lag glasfiber som finish lag, yderst på boardet. Men der forskes i bio materialer som alternativer.
Læs mere ...

Hjemhavn

Hjemhavn er et dansk fashion brand med inspirationen fra livet ved havet og den store Hollandske helt Dorus Rijkers. De elsker at købe friske fisk fra lyseblå fiskekuttere, sidde i klitterne og inhalere vitamin sea og nyde et glas vin eller en havnebajer i en af deres mange hjemhavne, hvor Fredericia nu er blevet én af dem.
Hjemhavn ønsker ganske enkelt at hylde livet på havet, ved stranden, i sommerhuset, det lokale, rødderne, traditionerne, hjemhavnene, hjemstavnene, hjemmebanerne... vi sejler ikke fordi der er et hav, men fordi der er en havn.
Læs mere ...

Har vi ikke lige hvad du søger når du besøger os i surfshoppen på havnen, så spørg endelig, da vi ofte kan få det meste hjem fra vores leverandører.