FØDSELDAG MED STAND UP PADDLE SURFING

Kom ned til East Coast Surfers og hold en anderledes fødselsdag et par timer eller tre, fyldt med grin, læring, motion, gode vibes og hyggelig Aloha fødselsdagsstemning.

I vores overdækkede område foran shoppen er der pyntet op med flag og mulighed for at hænge ud og nyde medbragt kagekone/ mand, boller & kakao. Husk vi har et kæmpe udvalg i byen af spisesteder hvor det er muligt at få leveret mad fra - vi hjælper gerne.

Vi starter med en let gennemgang af udstyr, sikkerhed og og basale teknikker så vi kan komme på vandet og have det sjovt. Vi får klædt om til våddragt og redningsvest inden udlevering af leash, pagaj og surfboard.
Vi starter med at træne basale teknikker, som skal sikre en tryg navigation. Efter ca. 1,5 time på vandet med grin, sjov, konkurrencer (SUP basket, Lap sprint), core og balanceøvelser går vi igen på land.
Imens der samles energi, hygges og spises i loungeområdet kåres vindere og vi ser billeder/videoer fra turen på vandet.

Vores events lægger altid vægt på at have det sjovt og føle sig tryg, samtidig med at man udfordrer sig selv på sit eget niveau - og hvor et godt grin og den gode oplevelse altid er det vigtigste – Hang Loose.

FØDSELDAG MED STAND UP PADDLE SURFING Pris pr. person 399,-

Minimum 4 deltagere pr. hold/ instruktør
Max 8 deltagere pr. hold/ instruktør