NETVÆRKSMØDE OG TEAMBUILDING MED STAND UP PADDLE SURFING

Kom ned til East Coast Surfers et par timer eller tre og hold dit næste firma arrangement eller netværksmøde fyldt med grin, læring, motion, gode vibes og hyggelig Aloha stemning.

I vores overdækkede område foran shoppen er der mulighed for at hænge ud og nyde medbragt mad og drikke. Husk vi har et kæmpe udvalg i byen af spisesteder hvor det er muligt at få leveret mad fra - vi hjælper gerne.

Vi starter med gennemgang af udstyr, sikkerhed og og basale teknikker så vi kan komme på vandet og have det sjovt. Vi får klædt om til våddragt og redningsvest inden udlevering af leash, pagaj og surfboard.
Vi starter med at træne basale teknikker, som skal sikre en tryg navigation. Efter ca. 1,5 time på vandet med grin, sjov, konkurrencer (SUP basket, Lap sprint), core, samarbejds- og balanceøvelser, går vi igen på land.
Imens der samles ny energi, hygges og spises der i loungeområdet. Vi kårer vindere og ser billeder/videoer fra turen på vandet.

Vores events lægger altid vægt på at have det sjovt og føle sig tryg, samtidig med at man udfordrer sig selv på sit eget niveau - og hvor et godt grin og den gode oplevelse altid er det vigtigste – Hang Loose.

NETVÆRKSMØDE OG TEAMBUILDING MED STAND UP PADDLE SURFING Pris pr. person 399,-

Minimum 4 deltagere pr. hold/ instruktør
Max 8 deltagere pr. hold/ instruktør