Handels-
betingelser

Produkt Information

På East Coast Surfers ApS oplyses de væsentlige karakteristika for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en e-mail til East Coast Surfers ApS via info@eastcoastsurfers.dk

Priser

Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestilling dagen. Priserne kan ændres. Køber vil blive faktureret til den pris, der gælder på bestilling dato, hvis smøres acceptere ordren. Alle priser er angivet inkl. moms.

Bestilling

Præsentation af produkter med en pris på East Coast Surfers ApS er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Bestil køber af varer fra East Coast Surfers ApS udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til East Coast Surfers ApS at købe varer på de vilkår. En bindende aftale mellem køber og East Coast Surfers ApS kun indgås, når East Coast Surfers ApS ved ordrebekræftelse accepterer købers tilbud.

Privatliv

East Coast Surfers ApS behandler kundeoplysninger med den største respekt og integritet. Ingen oplysninger vil blive videregivet til tredjepart.

Køb af varer

Ved køb med kreditkort debiteres fra din konto så snart varen forlader East Coast Surfers ApS. Risikoen for hændelig undergang eller forringelse: Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i besiddelse af køberen, risikoen for, at de bestilte varer er ødelagt eller beskadiget på grund af hændelige forhold, til køber.

Garanti

East Coast Surfers ApS tilbyder en 2 års reklamationsret i henhold til købeloven inden for en rimelig tid. Vores garanti gælder for materiale- og / eller fabrikationsfejl. Påstanden gælder ikke for fejl eller skader begået af forkert betjening af produktet / tjenesten.

Utilfredshed?

Når du køber varer, gælder følgende: Reklamation skal ske inden for en rimelig tid efter modtagelsen af varerne, og køberen er forpligtet til at undersøge varerne så hurtigt som muligt efter modtagelsen.

Fortrydelse og returret

Du har 7 dage til at annullere efter at du har købt en vare på East Coast Surfers ApS. Der er 14 dages returret på alle ubrugte produkter.

Med forbehold for ændringer

East Coast Surfers ApS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Forsendelse

Ved bestilling af et produkt på East Coast Surfers ApS, er varerne pakket og afsendt inden for 3 hverdage. Ved annullering af købet af forbrugeren bærer, selv for porto til East Coast Surfers ApS. Pakken skal være i samme stand som modtaget til:

East Coast Surfers ApS
Købmagergade 103
DK-7000 Fredericia

+45 5121 9190
info@eastcoastsurfers.dk
CVR no.: 39378779