Sauna & Badeklubben Frederiks Promenaden Fredericia

Medlemskab af Sauna og Badeklubben Frederiks Promenaden Fredericia, giver adgang til vores Sauna & Bade afdeling alle ugens dage i tidsrummet 07:00 - 21:00

Som medlem tegner man et medlemskab til 299kr pr. måned. Betaling sker automatisk månedlig og medlemskabet kan opsiges fra måned til måned - INGEN BINDINGSPERIODE !!! 

Tilmeldingsgebyr (99kr) og Depositum (200kr) for Nøglebrik købes seperat og udleveres i Caféens åbningstider hvor du samtidig får en grundig gennemgang af Sauna og badeafdelingen. 

Sauna og Infrarød Sauna er et sundhedsbevidst valg.

Brug af en sauna og infrarød sauna er blevet en ny sundhedstrend, der blandt andet eksploderer i USA. 

Vi råder over 2 stk. to personers luksus infrarøde saunaer i den absolutte top kvalitet, samt en lækker 9 personers Tylö sauna. 

Infrarød stråling har en lang række fordele og er længe blevet brugt i medicin og rehabilitering. Den vidunderlige afslappende effekt er måske det, du bemærker først. Dette skyldes, at kroppens blodcirkulation stiger, når den bliver varm og begynder at svede.

Du sveder giftstofferne i din krop væk!

Giftstoffer og slagge skubbes væk gennem huden, kroppens immun system styrkes, og det kardiovaskulære system iltes, takket være den øgede blodgennemstrømning uden at forårsage et forhøjet blodtryk. Så selv dem, der lider af hjerteproblemer, kan deltage ved at gå i den infrarøde sauna. 

Forbrænd mere fedt og kalorier!

Mens du nyder en velfortjent afslapning i en sauna, arbejder din krop med at forbrænde kalorier. Mellem 400-600 kalorier forbrændes i en enkelt 30-minutters session!

Få en smukkere hud uden bumser og snavsfyldte porer!

Huden er kroppens primære rensende organ. Efter blot et par sessioner vil du se forskellen - en tørrere og glattere hud. De infrarøde stråler går dybt og renser effektivt porerne for snavs og tungmetaller.

Dette er detox på et helt nyt niveau! Infrarød sauna kan også være en hjælp til behandlingen af psoriasis og eksem.

Infrarødt lys er helt naturligt og ufarligt

 Regler for brug af Sauna og Bade afdeling: 

 - Du skal være fyldt 18 år for at blive medlem. 

- Børn og Unge under 18 år skal altid have følgeskab af en voksen.

- Nøglebrikken er personlig og må ikke udlånes til andre. Ønsker du at tage en gæst med udenfor Caféens åbningstider, betales inden brug, 50 kr. pr. gæst til Mobilpay nr. 74098 East Coast Surfers 


- Alt ophold i Sauna og Bade afdeling sker på eget ansvar. 


- Brug Sauna og Bad med omtanke. Det tilrådes blandt andet at man ikke vinterbader alene. 


- Benyt stort kvalitets håndklæde at sidde / ligge på i saunaen, så huden ikke kommer i kontakt med træet (gælder også fødder og ryg). 


- Indtagelse af fødevarer og drikke i saunaen er forbudt, gælder dog ikke vand i brudsikker beholder. 

- Tasker, tøj og andre personlige ejendele efterladt i garderoben er på eget ansvar. 


- Sørg altid for at yderdøren til badeafdelingen er lukket. Husk din nøglebrik når du bader ude, så du kan komme ind igen. 


- Ryd op efter jer selv og vær med til at holde vores faciliteter pæne, så vi har et skønt sted at komme og slappe af. 

VARMT VELKOMMEN I SAUNA & BADEKLUBBEN FREDERIKS PROMENADEN FREDERICIA !!!