Undervisning i SUP

SUP INTRO KURSUS - Et SUP intro kursus giver dig et indblik i SUP sporten, udstyret og lærer dig at navigere sikkert på et paddleboard.

Vores uddannede instruktører, begynder kurset med en velkomst og intro til SUP-sporten. Der vil efterfølgende være instruktion på land i udstyr og sikkerhed inden vi går på vandet. Vi begynder med at træne de basale teknikker, som skal sikre en tryg navigation. Efter er par timer på vandet med undervisning, grin, sjov, konkurrencer, core træning, samarbejds- og balanceøvelser går vi på land igen og får evt våddragter af og tørt tøj på. 

Der er mulighed for opbevaring af skiftetøj og værdigenstande. 

I Surf Caféen er der mulighed for at købe kolde drikke, vores egen surf blend kaffe på frisk kværnede bønner, the samt diverse snacks.

Fredericia har mange lækre spisesteder med mulighed for at få leveret maden i surfshoppen.
Imens der hygges og spises i vores strandområde kåres evt. vindere af dagens konkurrencer og vi ser billeder/videoer fra turen på vandet.

Vores events lægger altid vægt på at have det sjovt og føle sig tryg, samtidig med at man udfordrer sig selv på sit eget niveau – og hvor et godt grin og den gode oplevelse altid er det vigtigste – Hang Loose.

Køb et SUP Intro Kursus