Undervisning i SUB

SUP INTRO KURSUS - Et SUP intro kursus giver dig et indblik i SUP sporten, udstyret og lærer dig at navigere sikkert på et paddleboard.

Vores uddannede instruktører, begynder kurset med en velkomst og intro til SUP-sporten og East Coast Surfers. Der vil efterfølgende være instruktion på land i udstyr, teknikker og sikkerhed inden vi går på vandet. Vi begynder med at træne de basale teknikker, som skal sikre en tryg navigation. Efter ca. 1,5 time på vandet med undervisning, grin, sjov, konkurrencer, core træning, samarbejds- og balanceøvelser går vi på land igen.

Her vil der være mulighed for at købe frisk økologisk frugt, energibarer og lidt at drikke. Fredericia har mange lækre spisesteder med mulighed for at få leveret maden i surfshoppen.
Imens der hygges og spises i loungeområdet kåres vindere af dagens konkurrencer og vi ser billeder/videoer fra turen på vandet.

Vores events lægger altid vægt på at have det sjovt og føle sig tryg, samtidig med at man udfordrer sig selv på sit eget niveau – og hvor et godt grin og den gode oplevelse altid er det vigtigste – Hang Loose.

Køb et SUP Intro Kursus